• Öppettider Söndag-måndag= Stängt Tisdag-fredag 7,30-16,00 Lördag 8,00-15,00
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Midsommar= Semesterstängt 20/6 från 13,00 öppet igen 25/6 kl 7,30

Om lilla fiket

Lilla fiket 

Jessica heter jag som driver fiket sedan 1 april 2024. För nio år flyttade familjen jag, min man och våra två pojkarna som nu är 22, respektive 15 år. Vi tog vårat pick och pack och flyttade till Skåne. Vi tyckte Helsingborg var så vackert och dessutom var hästgårdarna billigare här nere.

Jag har ett stort hästintresse och har tre egna hästar började med hästar när jag var 2 år, så det är några år sedan nu närmare 41 år.
Jag  är även utbildad hästmassör. Men inte nog med det. Jag har många strängar på min lyra, är också utbildad frisör, – men fick sluta efter en ridolycka – konditor, styckare och kan även hjälpa till som konsult inom hotell och restaurang. Utbildad 2023 Operativ ledare – Revenue management 150 YH-poäng på akademi Båstad 

Nu är det lilla fiket som är fokus och vi bakar kakor, muffins och olika bakverk på plats och lunchen görs från grunden. 

Frukostfrallor och surdegsbröd, kanelbullar och längder beställer vi. Då lokalen är för liten för att klara av detta. Vi tar gärna hem längder och större beställningar.
Men behöver då veta det dagen innan lunch för att kunna beställa hem till er.

Jag älskar att arbeta med råvaror som inspirerar och bidrar till en bättre och lättare vardag. Lokala produkter och svenska produkter i all mån det finns att tillgå och till såklart ett vettigt pris så vi  kan erbjuda er ett bra pris på våra produkter:  Våra produkter är utvalda med omsorg och vi värnar om hållbarhet. Stort fokus på att minska matsvinn och såklart svenska råvaror, gärna lokala i den mån vi kan erbjuda detta. Det mesta av vårt utbud är gjort från grunden med mycket kärlek bakom. Därför variera vårt utbud ofta.

Artikel om lilla fiket = HD artikel 

Frukost, matiga smörgåsar & lunch 

Hos oss på lilla fiket kan du äta frukost hela dagen. Lunchen serveras Tis-fre 11,00-15,00 lördag 11-14,30 (lördag stänger vi 15,00)

Allt går att få take away och hämtas hos oss på lilla fiket. Bokningen gäller när den har bekräftats av oss.

Catering och smörgåstårtor 

Minsta antal att beställa är för 4 personer tänk på att beställa minst 3 vardagar innan avhämtning. Bokningen gäller när den har bekräftats av oss. Ni betalar enkelt via hemsidan och hämtar på Lilla fiket i Rydebäck. Önskar du hemleverans och bor inom Helsingborgs kommun kan vi i vissa fall ordna det, skriv i kommentarsfältet i kassan så kommer vi att återkomma om vi kan leverera hem vid angivet datum. 

Vi arbetar med lokala och svenska råvaror i säsong, varför vissa råvaror kan bytas ut. Vill ni veta vad just er catering kommer att innehålla, maila eller ring oss så hjälper vi er gärna!

Frukostbullar med hemleverans på lördagar är möjligt inom postort Rydebäck och kostar 20 kr per leverans

Få färskt bröd levererat hem till dörren varje lördag från Lilla fiket i Rydebäck! Hemleverans är möjligt inom postort Rydebäck och kostar 20 kr per leverans. Beställning görs senast fredag kl 12 för att få leverans lördag samma vecka. Bullarna levereras ut via cykel och målsättningen är att alla bullar ska vara utlevererade senast kl 8.30. Vi väcker ingen utan hänger påsen på dörren så du kan sova så länge du vill. Prenumerationen löper på tills vidare, vill avsluta eller ändra i din prenumeration är det bara att höra av dig till [email protected] så hjälper vi dig, eller logga in på hemsidan och gå till Mitt konto för att administrera din prenumeration.

Vi önskar dig en fantastisk start på helgen – varje helg!